Де на Харківщині активно одружуються

В управлінні наголосили, що українці щиро кохають і завзято перемагають

З початку 2023 року в Харківській області зареєстрували понад 3700 шлюбів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції.

За даними управління, активно одружуються і в деокупованих громадах. “Приміром, в Ізюмі, Куп’янську й Балаклії спеціалісти органів державної реєстрації актів цивільного стану Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції вже зареєстрували 61, 37 та 77 одружень відповідно”, - повідомили в управлінні.

В управлінні наголосили, що українці щиро кохають і завзято перемагають.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській ОВА відбулася нарада щодо покращення якості надання соціальних послуг жителям області. Заступниця начальника ХОВА Віта Ковальська зазначила, що потрібно забезпечити надання не часткового, а саме повного набору соціальних послуг для дітей і дорослих у кожній громаді. Вже розпочинають цю роботу в пілотних районах – Богодухівському та Красноградському, а також у Дергачівській і Пісочинській ТГ.

Заступниця начальника ХОВА зауважила, що одним із проблемних питань є кадрове забезпечення закладів соцпослуг, вирішити яке допоможуть партнери з ЮНІСЕФ. 

"Громадяни вразливих категорій повинні відчувати підтримку й отримувати абсолютно всі соціальні послуги на найвищому рівні незалежно від того, де проживають – у великому місті чи віддаленому селі”, - підкреслила Віта Ковальська.

Які ще зміни планують впровадити у громадах Харківської області читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися