Мешканці Харківщини та ВПО у вівторок можуть отримати допомогу

Всі охочі будуть мати змогу отримати юридичні консультації

У вівторок, 27 червня, мешканцям Старосалтівської громади та ВПО надаватимуть безоплатну правову допомогу юристи Міжнародного Комітету Порятунку. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Старосалтівської селищної ради. 

Прийом розпочнуть об 11:00 у приміщенні Будинку культури за адресою смт Старий Салтів вул. Перемоги б.21.

Всі охочі будуть мати змогу отримати юридичні консультації з питань:

  • відновлення втрачених документів, 

  • порядку подання інформаційного повідомлення та отримання компенсації за пошкоджене/зруйноване житло, 

  • пенсійних та соціальних виплат,

  • встановлення фактів смерті та народження,

  • порядку оформлення спадщини та з інших питань.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що жителям Харківської області пояснили на що можна витрачати грошову допомогу, і попередили про можливі перевірки. У селищній раді звернулися до громадян, які отримали чи будуть отримувати грошову допомогу по програмі підтримки  домогосподарств. (Програма підтримки Червоного Хреста щодо отримання мотоблока, теплиці, шнекового насоса або генератора). “Грошова допомога може бути витрачена не на поточні потреби родини, а на придбання матеріалів та знарядь праці для початку або відновлення, а також підтримання сільськогосподарського джерела прибутку домогосподарства”, - пояснили у селищній раді. 

Жителів громади попередили, що бенефіціар повинен бути готовим надати представникам Червоного Хресту та МОМ пояснення, куди гроші витрачені або будуть використані.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися