У прифронтовий населений пункт Харківщини передали продуктові набори (ФОТО)

Продуктову допомогу отримали деякі жителі населеного пункту

Поліцейські та волонтери доставили до прифронтового населеного пункту Харківщини близько 150 продуктових наборів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Гуманітарну допомогу роздали пенсіонерам, а також людям з обмеженими фізичними можливостями. Мешканцям селища Коробочкине Чугуївського району роздали рибні та м'ясні консерви, крупи, макаронні вироби, соняшникову олію, напої та сіль.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у вівторок, 27 червня, мешканцям Старосалтівської громади та ВПО надаватимуть безоплатну правову допомогу юристи Міжнародного Комітету Порятунку. У Старосалтівській селищній раді повідомили, що прийом розпочнуть об 11:00 у приміщенні Будинку культури за адресою смт Старий Салтів вул. Перемоги б.21. Всі охочі будуть мати змогу отримати юридичні консультації з питань:

  • відновлення втрачених документів, 

  • порядку подання інформаційного повідомлення та отримання компенсації за пошкоджене/зруйноване житло,

  • пенсійних та соціальних виплат,

  • встановлення фактів смерті та народження,

  • порядку оформлення спадщини та з інших питань.

Також жителям Харківської області пояснили на що можна витрачати грошову допомогу, і попередили про можливі перевірки. Грошова допомога може бути витрачена не на поточні потреби родини, а на придбання матеріалів та знарядь праці для початку або відновлення, а також підтримання сільськогосподарського джерела прибутку домогосподарства. 

Детальніше про проведення перевірок можна дізнатися за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися