Що негативно впливає на ситуацію в Харкові та якість життя харків'ян

За порушення жителів Харкові штрафуватимуть

У Харкові комунальники активізували роботу з запобігання випадкам неправильного паркування автотранспорту та утворення стихійних сміттєзвалищ. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

У КП "Комплекс з вивозу побутових відходів" розповіли, що ці два порушення негативно впливають на екологічну ситуацію в Харкові та якість життя всіх його мешканців. Через це чимало городян самі долучаються до цієї роботи.

На компідприємстві повідомили, що кожен небайдужий харків'янин може повідомити про випадки адміністративних правопорушень у момент їх скоєння, а також зробити зауваження, побачивши, як водій паркує автомобіль поряд з контейнером для збирання побутових відходів або в момент викидання сміття у не призначеному для цього місці, та зробити фото- чи відеозаписи з номерами авто та обличчями порушників у момент скоєння незаконних дій. 

У таких випадках підприємство вживатиме необхідних заходів щодо притягнення цих осіб до адміністративної відповідальності з застосуванням штрафних санкцій у розмірі від 340 до 1700 грн.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що 20 травня у пров. Рогатинському було виявлене несанкціоноване звалище. Тоді з місцевими жителями провели профілактичні бесіди, а робітники “КВПВ” прибрали сміття. Попри ці дії, рівно за місяць на тому ж місці виникло таке ж звалище.

На компідприємстві неодноразово попереджали про відповідальність за незаконне викидання відходів у не відведених для цього місцях.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися