Що відбувалося у Харкові вихідними (ФОТО)

Жителів Харкова розважали та частували

Вихідними у Харкові відбулися майстер-класи з вуличних культур. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У Департаменті у справах сім’ї, молоді та спорту розповіли, що усі охочі познайомилися ближче з вуличними культурами, взяли участь у майстер-класах та конкурсах з брейкінгу, діджеїнгу, каліграфії, а також опанували навички тимбілдингу. Усі учасники отримали солодкі подарунки від Благодійного фонду “Безпечне небо”. 

У департаменті повідомили, що подібні майстер-класи відбудуться і наступними вихідними. “Місце та час проведення заходів повідомлять додатково”, - зазначили у міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у центрі Харкова 4 червня відкрили пам'ятник дітям, які загинули в результаті збройної агресії РФ. Після відкриття пам'ятника жителі міста принесли до нього понад півсотні дитячих іграшок.

Станом на 22 червня, за даними Офісу Генпрокурора, у Харківській області внаслідок війни загинули чи були поранені 284 дитини. Нагадаємо, що пам'ятник було відкрито за участі Першої Леді України Олени Зеленської, начальника ХОВА Олега Синєгубова та народного депутата України Павла Якименка. “Важко відкривати пам’ятники загиблим. Особливо якщо ці загиблі – діти. Адже діти мають жити. Як мали жити маленькі мешканці розбитих російськими ракетами будинків по всій країні. Повинні були жити всі пасажири автівок з написом "Діти", розстріляних окупантами”, – сказала Олена Зеленська.

Детальніше про ситуацію в Харківській області читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися