Жителів Харкова та області попередили про небезпечні явища: подробиці

Жителям Харкова та області рекомендують зберігати підвищену уважність та обережність

У Харківській, а також Дніпропетровській, Запорізькій, Херсонській, Донецькій та Луганській областях оголошено І рівень небезпеки - жовтий. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Укргідрометцентру. 

I рівень – Погодні умови потенційно небезпечні – для населення, інфраструктури та навколишнього природного середовища. Рекомендується зберігати підвищену уважність та обережність, слідкувати за повідомленнями про можливе подальше ускладнення погодних умов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові та області цього тижня буде прохолодно. У вівторок, 27 червня, вночі буде мінлива хмарність, короткочасний дощ. Температура: +15°…+13°C. Вдень очікується мінлива хмарність, короткочасний дощ. Температура: +21°…+23°C.

У середу, 28 червня, вночі мінлива хмарність, без опадів. Температура: +15°…+13°C. Вдень мінлива хмарність, місцями короткочасний дощ. Температура: +21°…+23°C  У четвер, 29 червня, вночі хмарно з проясненнями, місцями невеликий дощ. Температура: +13°…+11°C. Вдень хмарно з проясненнями, дощ. Температура: +19°…+21°C

У п'ятницю, 30 червня, хмарно з проясненнями, дощ. Температура: +13°…+11°C. Вдень хмарно з проясненнями, дощ. Температура: +19°…+21°C Синоптик Наталка Діденко повідомила, що на Україну насувається циклон Lambert. Він визначатиме дощовий понеділок у східних областях, на південному сході України. За словами Діденко, зливи будуть супроводжуватися рвучким вітром. До початку липня українці ще можуть насолоджуватися помірним теплом без сильної спеки. Далі очікується підвищення температури, вказала синоптик.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися