На Харківщині на місяць обмежать постачання води

Обмеження вводять у зв'язку з ремонтними роботами

Жителів селища міського типу Борова попередили про обмеження водопостачання. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Борівської селищної ради. 

Борівське комунальне водопровідно-каналізаційне підприємство повідомило, що у зв'язку з виведенням водонапірної вежі в смт Борова на капітальний ремонт, подача води споживачам селища у період ремонту здійснюватиметься з 06:30 ранку до 22:00 вечора.

“Орієнтовно ремонтні роботи триватимуть протягом місяця. Перепрошуємо за незручності та дякуємо за розуміння”, - звернулися до жителів громади на комунальному підприємстві.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у селищі Вирішальний відбулися громадські збори з місцевими жителями, на яких розглядали питання щодо функціонування місцевого водопроводу. Раніше  послугу централізованого водопостачання до будинків забезпечувало АПК "Україна". У міській раді повідомили, що підприємство багато років фактично брало на себе утримання свердловини та водопровідних мереж (що є власністю Фонду Державного майна). А також власним коштом покривало витрати електроенергії – у середньому 15 тисяч грн на місяць. З домоволодіння місцеві мешканці за воду сплачували символічні 10 грн.

З 20 липня АПК "Україна" припиняє утримання водопроводу, який не є його власністю і не буде покривати витрати за електроенергію. На зборах громадян заступник Зміївського міського голови Денис Челапко запропонував жителям альтернативний варіант. За місяць потрібно створити так звані будинкові комітети, визначатися із кількістю домоволодінь, які користуються водопроводом і сплачувати за використану електроенергію.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися