Стало відомо, що сьогодні відбуватиметься у Харкові з транспортом

Зміни у роботі транспорту триватимуть з 11:00 до 14:00

У середу, 5 липня,  буде заборонений рух трамваїв на вул. Героїв Праці та пр. Тракторобудівників, від вул. Академіка Павлова до розворотного кола "Салтівське". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Обмеження триватимуть з 11:00 до 14:00. У Департаменті інфраструктури пояснили, це пов'язано з аварійним ремонтом високовольтного обладнання на тяговій підстанції.

У цей час трамваї курсуватимуть наступним чином: 

№16: розворотне коло "Журавлівський гідропарк" - вул. Шевченка - вул. Мойсеївська - вул. Віринська - в’їзд Семиградський - вул. Академіка Павлова - вул. Героїв Праці - вул. Шевченка - розворотне коло "Журавлівський гідропарк";

№16А: розворотне коло "Журавлівський гідропарк" - вул. Шевченка - вул. Героїв Праці - вул. Академіка Павлова - в’їзд Семиградський - вул. Віринська - вул. Мойсеївська - вул. Шевченка - розворотне коло "Журавлівський гідропарк";

№27: розворотне коло "Новожанове" - вул. Москалівська - вул. Гольдбергівська - вул. Молочна - пл. Захисників України - пр. Героїв Харкова - вул. Академіка Павлова - вул. Героїв Праці - вул. Шевченка - розворотне коло "Журавлівський гідропарк".

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківському метрополітені зменшено інтервали руху поїздів. На цей час на усіх лініях Харківського метрополітену діють наступні інтервали у будні дні:  з 5:30 до 7:00 - 10 хвилин; з 7:00 до 9:15 - 5 хвилин; з 9:15 до 15:30 - 10 хвилин; з 15:30 до 19:00 - 5 хвилин; з 19:00 до 20:00 - 10 хвилин; з 20:00 до 21:30 - від 15 до 20 хвилин. “Також інформуємо, що у діючих графіках руху поїздів можливі зміни, відповідно до аналізу пасажиропотоку на лінях метрополітену. У разі змін буде повідомлено додатково”, - звернулися до пасажирів у метрополітені.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися