Де на Харківщині завтра будуть проблеми зі світлом

Обмеження електропостачання триватимуть орієнтовно з 09:00 до 17:00

У зв'язку з виконанням ремонтних робіт на електромережах у деяких громадах у п'ятницю 7 липня тимчасово припинять електропостачання. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Мереф'янської громади та Богодухівської міської ради. 

Мереф’янське районне відділення АТ "Харківобленерго" попередило, що з 09:00 до 17:00 у зв’язку з терміновими ремонтними роботами відбудеться відключення електроенергії по вулицях: Дніпровська, Незаможника, Харківська, Щаслива, Сумська, Залізнична, Дачна, Чумацька, Прусянська, Українська, Полтавська, 8 Березня, 1 Травня, Кільцева, Конституції (початок вулиці), Охтирська, Підлісна, Озерянська; провулок Утківський, Озерянський,  Херсонський; в’їзд Лозівський.

Богодухівський район електричних мереж АТ“Харківобленерго” повідомляє, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт будуть знеструмлені деякі населені пункти та вулиці громади. Адреси запланованого відключення електропостачання можна дізнатися за посиланням

Постачання електроенергії буде припинено 7 липня з 09:00 до 17:00. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що спеціалісти “Харківобленерго” частково відновили електропостачання у селі Борщова. За інформацією енергетиків, рівень пошкодження повітряних ліній електропередачі та електричного обладнання на території села складає від 70% до 100%. Ремонтні роботи у населеному пункті розпочалися два тижні тому – одразу після отримання дозволу від саперів. У селі знайшли багато розтяжок, мін "Пелюстка" та нерозірваних снарядів.

Коли повністю відновлять електропостачання у населеному пункті - читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися