Як розв'язують проблеми зі світлом та газом у Харківській області

На засіданні проаналізували готовність до зими пунктів обігріву з урахуванням наявності поблизу укриттів чи бомбосховищ

У Харківській ОВА обговорили ситуацію з електро- та газопостачанням на Куп’янщині. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію військової адміністрації.

Заступник начальника Харківської ОВА Михайло Харнам наголосив, що окремо зупинилися на питанні матеріального резерву, враховуючи близькість Куп’янського району до російського кордону і постійні ворожі обстріли. Резерв необхідний для запобігання та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

Під час засідання обласного штабу голови територіальних громад доповіли про роботу з безоплатного забезпечення твердим паливом соціально-незахищених верств населення. Окрім цього, повідомили про обсяги робіт з відновлення пошкоджених стояків опалення та водовідведення.

Представник ХОВА розповів про проміжні результати роботи. За його словами, триває процес встановлення модульних котелень та електричних конвекторів. На засіданні обговорили, чи достатньо генераторних установок і які є запаси палива для їх стабільної роботи в осінньо-зимовий період. Паралельно проаналізували готовність до зими пунктів обігріву з урахуванням наявності поблизу укриттів чи бомбосховищ. “Люди в холодну пору року повинні мати доступ не лише до тепла, а й бути в безпеці", – наголосив заступник начальника Харківської ОВА.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у ХОВА днями відбулося засідання обласного штабу щодо підготовки господарського комплексу та об'єктів соцсфери до сталого функціонування в осінньо-зимовий період 2023/2024 років.

Шляхи розв'язання яких проблем розглядали на засіданні - читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися