Де у Харківській області завтра не буде світла

Світло вимкнуть орієнтовно на 8-9 годин

У деяких громадах Харківської області проводять ремонти мереж електропостачання, у зв'язку з якими тимчасово обмежують постачання послуги. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Наталинської громади та Богодухівської міської ради. 

АТ "Харківобленерго" інформує про планові відключення електроенергії. У зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт відбудеться відключення електропостачання 11 липня з 08:00 по 17:00 в с. Мартинівка.

Богодухівський район електричних мереж АТ“Харківобленерго” повідомляє, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт будуть знеструмлені населені пункти та вулиці громади. Відключення електропостачання 11 липня з 09:00 по 17:00. 

Ознайомиться детальніше з адресами, де не буде електропостачання можна за посиланням

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові усувають наслідки негоди. У Немишлянському районі працівники комунальних підприємств завершують усувати наслідки суботньої негоди. Працівники КП "Харківблагоустрій" та СКП "Харківзеленбуд" розпилюють повалені буревієм дерева й гілки у дворах на вул. Ощєпкова, вул. Танкопія, пр. Героїв Харкова, б-рі Богдана Хмельницького, вул. Харківських Дивізій, вул. Рибалка та у пров. П'ятигорському.  Також працівники КП "Комплекс об'єктів водозниження та зливової каналізації" прочищають дощоприймальні колодязі, а КП "Міськсвітло" усунули обриви мереж зовнішнього освітлення.

У Головному управлінні ДСНС України у Харківській області повідомили, що за добу рятувальники Харківського гарнізону ДСНС 16 разів залучались для надання допомоги населенню і комунальним службам у розпилюванні та прибиранні з проїзних частин, об’єктів і машин повалених внаслідок негоди дерев.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися