Де на Харківщині завтра видаватимуть продуктові набори

Щоб отримати допомогу, необхідно підготувати документи

У деяких громадах Харківської області у середу 12 липня видаватимуть гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів, повідомляють "Коментарі. Харків".

У Старому Салтові 12 липня з 9.00 по вул. Перемоги 34 буде проводитися видача продовольчої гуманітарної допомоги від Червоного Хреста для тих родин, які не отримали допомогу в цьому місяці. 

“Для отримання гуманітарної допомоги при собі мати оригінали документів, що посвідчують особу”, - уточнили у селищній раді. 

У Боровій 12 липня о 10:00 біля ФОКу відбудеться видача гуманітарної допомоги жителям 14-го кварталу.

“Отримання допомоги здійснюватиметься почергово, починаючи з будинку №1. Допомога видаватиметься кожному особисто під підпис і фото у присутності відповідального по будинку відповідно до списку мешканців”, - пояснили у селищній раді.

У с. Наталине 12 липня видаватимуть гуманітарну допомогу ВПО, які проживають у Наталиному та Улянівці. Видаватимуть допомогу з 09:00 до 15:00 (понеділок-п'ятниця) у приміщенні Наталинського ліцею, обідня перерва з 12:00 до 13:00. ВПО можуть отримати 1 пакет на сім'ю. 

Мешканцям старостинських округів потрібно громади звертатися до старостатів.

“При собі обов'язково мати оригінали паспорта та документа, який підтверджує місце реєстрації. Видача гуманітарної допомоги триватиме до закінчення пакетів”, - зазначили у громаді. Також звернулися до отримувачів допомоги з проханням не створювати великих черг та скупчень людей.  

У Печенізькій громаді 12 липня о 08:30 в Печенізькому ліцеї ім. Г.Семирадського видаватимуть  хлібні вироби. А з 09:00 до 16:00 на тій же локації жителі смт Печеніги віком від 60 років можуть отримати продуктові набори. 

“ При собі мати паспорт, ідентифікаційний код, а також знати свій контактний номер телефону. Видача здійснюватиметься без попереднього запису, у порядку “живої черги”, - уточнили у селищній раді і попередили, що вага пакета - понад 13 кг. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, яку допомогу пропонують ВПО та волонтерам на Харківщині.



Лариса

13 липня 2023, 03:42

Я потребую вашей допомоги 75 лет. Болею. Живу в Харькове тел.097 .2807729

Валентина

12 липня 2023, 10:26

Доброго дня, ми переселенці ВПО , я і донька 8 років.Проживаємо в місті Харків. Потребуємо вашої допомоги.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися