На кладовищі у Харківській області орудував грабіжник: що йому загрожує

Зловмиснику загрожує до 8 років ув'язнення

Поліцейські повідомили чоловіку про підозру у здійсненні наруги над могилами та у викраденні планшета. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

У поліції повідомили, що зловмисник демонтував металеві огорожі на могилах у Краснограді та продав. А торік під час застілля викрав у знайомого планшет, яким користувався донині.

У середині травня мешканець міста Красноград повідомив оперативному черговому про скоєння невідомими наруги над двома могилами на міському кладовищі. На місці події правоохоронці виявили та задокументували відсутність металевих конструкцій.

Під час розшукових заходів поліцейські встановили особу, причетну до протиправних дій. Зловмисником виявився 38-річний мешканець Красноградського району. Викрадене майно чоловік продав, а гроші використав на власні потреби. 

Також у ході досудового розслідування слідчі довели причетність підозрюваного до скоєння у грудні минулого року крадіжки компʼютерного планшета. Було встановлено, що фігурант під час спільного застілля з товаришем викрав гаджет та залишив для власного користування. Наразі викрадене майно повернули власникові.

“Зловмиснику повідомили про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч. 4 ст. 185 (крадіжка) та ч. 3 ст. 297 (наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого) Кримінального кодексу України. Правопорушнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років”, - розповіли у поліції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що поліція попередила жителів Харкова та області про небезпеку




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися