У Харківській області стартує реєстрація на грошову допомогу

На грошову допомогу мають право представники вразливих категорій та ВПО.

Представники благодійного фонду Myrnenebo та "JERU" з 17 липня проводитимуть реєстрацію на багатоцільову грошову допомогу населенню постраждалому від військового конфлікту. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Дергачівської міської ради.

Реєстрація відбуватиметься у Дергачівському гуманітарному центрі з понеділка по четвер, з 09:00 до 17:00, виключно за попередніми списками.

Як відбувається попередній запис?

Для реєстрації на фінансову допомогу вам потрібно звернутися до ВІДПОВІДАЛЬНОГО ВОЛОНТЕРА ЗА ВАШУ ГУМАНІТАРНУ ЛОКАЦІЮ. Квота на кількість сімей для отримання допомоги зазначена у таблиці. Дні прийому осіб із зазначених локацій зазначені на графіку.

За один робочий день благодійниками планується реєструвати до 20 домогосподарств (родин).

Розмір багатоцільової грошової допомоги становить 2220 грн на місяць на кожну особу, яка має на неї право, – протягом 3 місяців, для задоволення основних потреб. Це означає, що якщо домогосподарство буде відібрано для отримання багатоцільової грошової допомоги і якщо домогосподарство складається з 2 осіб, вони отримуватимуть 4440 грн кожні 30 днів протягом 3 місяців, тобто загальна сума становитиме 13320 грн. Домогосподарство отримуватиме один грошовий переказ на місяць.

Хто має право на допомогу?

- внутрішньо переміщені особи (ВПО);

- безробітні;

- малозабезпечені;

- люди похилого віку (80+);

- інваліди.

Реєстрація відбуватиметься виключно за наявності оригіналів довідок, що підтверджують соціальний статус.

Домогосподарства не отримають багатоцільову грошову допомогу від "JERU", якщо вони вже отримували багатоцільову грошову допомогу від інших гуманітарних організацій (ГО, агенцій ООН) протягом останніх 6 місяців.

При собі обов’язково необхідно мати:

- паспорти та ІПН кожного члена домогосподарства (сім’ї, що буде реєструватися на отримання допомоги);

- номер картки та номер рахунку (IBAN - це UA та 27 цифр);

- оригінали довідок, що підтверджують соціальний статус.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У ТРЦ "Нікольський" відбудеться "Битва Харкова": як зареєструватися

У Харкові стартувала реєстрація на участь у змаганні з брейкінгу "Битва Харкова – 2023", яке пройде 15 липня у ТРЦ "Нікольський". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Найсильніших визначать у таких категоріях: "Starter", "Beginner", "Amateur" і "Pro". Взяти участь у змаганнях можуть всі охочі: у дитячій і підлітковій категоріях - з усіх міст та областей України, у категорії "Pro" - лише з Харкова.

Як зареєструватися та коли відбудеться подія – читайте за посиланням. 



Смалій Микола Азаров

23 липня 2023, 23:00

Доброго вечора вибачте будь ласка скажіть які возможно оформити допомогу для багатодітних сімей де знаходиться діти до 18 років дякую

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися