У Харківській області наступного тижня видаватимуть продукти та одяг

Продуктову допомогу та одяг видаватимуть кілька днів

У Харківській області продовжують забезпечувати жителів деокупованих територій найнеобхіднішими речами та продуктами. Допомогу зможуть отримати деякі категорії громадян, повідомляють "Коментарі. Харків".

У Чугуївській громаді 24 та 25 липня 2023 відбудеться видача гуманітарної допомоги від Червоного Хреста деяким категоріям громадян, що проживають в селах Зарожне та Тетлега.

Гуманітарну допомогу Всесвітньої продовольчої програми ООН від Червоного Хреста зможуть отримати наступні категорії громадян:

  • ВПО із зони активних бойових дій;

  • люди, що втратили житло внаслідок активних бойових дій;

  • люди з інвалідністю;

  • багатодітні сім’ї;

  • одинокі батьки з дітьми до 18 років.

Щоб отримати допомогу, при собі потрібно мати документи: паспорт, податковий номер, довідку про підтвердження групи інвалідності, довідки, які підтверджують відповідний статус. 

Гуманітарну допомогу від Червоного Хреста можуть отримати сім’ї з дітьми до трьох років. При собі мати оригінали документів: паспорт, податковий номер, свідоцтво про народження дитини

У міській раді розповіли, що гуманітарну допомогу можна буде отримати 24 та 25 липня 2023 року з 9.00 до 14.00 у приміщенні школи.

У Пісочинській громаді з понеділка по пʼятницю з 9:00 до 14:00 будуть видавати одяг для всіх нужденних (для чоловіків, жінок, дітей). Допомогу можна отримати у приміщенні Комунального закладу Пісочинський ЗДО (ясла-садок) №3 "Теремок".

У Дергачах з 25 липня розпочинає роботу Хаб гуманітарного одягу для малозабезпечених мешканців громади.

Одяг можна отримати за адресою: вул. Сумський шлях, 2 (автобусна зупинка "Центр"). У міській раді повідомили графік роботи хабу: вівторок, четвер, субота, з 09:00 до 15:00.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області реєструватимуть на грошову допомогу




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися