На Харківщині завтра видаватимуть продукти та іншу допомогу

Гуманітарну допомогу видаватимуть пенсіонерам, ВПО та сім’ям військовослужбовців ЗСУ

У Харківській області продовжують надавати гуманітарну допомогу деяким категоріям громадян, повідомляють "Коментарі. Харків".

У Старосалтівській громаді 26 липня видаватимуть продуктову гуманітарну допомогу особам пенсійного віку. Допомогу можуть отримати мешканці смт Старий Салтів (верхня і нижня частини) з 09:00 до 15:00 на подвір'ї ліцею по вул. Перемоги 34.

“Для отримання допомоги при собі необхідно мати оригінали документів, що посвідчують особу та статус”, - уточнили у селищній раді. 

У Валківській громаді 26 громаді в НД “Іскра” буде організована видача допомоги сім’ям військовослужбовців ЗСУ м. Валки. “Звертайтеся, будь ласка, з 09:00 до 16:00, перерва – з 12:00 до 13:00”, - зазначили у міській раді.

У Мереф'янській громаді 26 липня відбудеться видача гуманітарної допомоги (олія рослинна) жителям громади та ВПО, які зареєстровані на території громади. Отримати допомогу можуть громадяни вікових категорій: 1989, 1990, 1991, 1992, 1993 року народження.

Допомогу видаватимуть у порядку живої черги. Отримувачів допомоги просять мати при собі: 

  • скляну банку ємкістю 3 л;

  • оригінал паспорта (ID-паспорт, обов'язково із довідкою про місце реєстрації) та довідку ВПО.

Допомогу видаватимуть з 09:00 до 14:00 за адресою: м. Мерефа, вулиця Дніпровська, 233 (КЗ "Мереф'янський медичний ліцей" приміщення великої школи). 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Чугуєві стартувала реєстрація на міжнародну грошову допомогу. Протягом поточного тижня у Чугуєві триватиме збір даних на отримання фінансової допомоги переселенцям та постраждалим від воєнних дій. Містяни можуть отримати 2220 грн на особу на місяць протягом 3 місяців.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися