Харків'яни звернулися до влади міста з проханням

Жителі Харкова зареєстрували петиції щодо ремонту аварійних ділянок дороги

Жителі Харкова просять владу міста відремонтувати дороги. Відповідні звернення зареєстровані на сайті електронних петицій, повідомляють "Коментарі. Харків".

Автор одного звернення, Катерина Тученко, просить розглянути петицію, щодо ремонту дороги в приватному секторі "Журавлівка". Ремонту, за словами автора звернення, потребує дорога за адресами: провулок 1 Омський, вул. Челюскінців, вул. Шолом-Алейхема, 2-й в-д. Челюскінців. “Дорожнє покриття повністю не придатне ні для машин, ні для пішохідних прогулянок. Асфальту немає десятки років. Величезні ями та постійна багнюка під час дощової погоди”, - пояснила своє звернення Катерина Тученко.

Підтримати ініціативу можна протягом 84 днів за посиланням.

Автор іншої петиції, Артем Оганесян, просить відремонтувати аварійну ділянку дороги за адресою м.Харків вул.Валентинівська б.25 (навпроти лицьової частини будинку, та на повороті що веде до наступного будинку за адресою вул.Валентинівська б. 27). Автор звернення зазначив, що дорожнє покриття знаходиться у вкрай аварійному стані - ями та вибоїни подекуди сягають 30-35 см. “Проїхати цією ділянкою дуже складно як звичайним водіям, так і комунальним службам. Автомобілі миттєво псуються. Прошу звернути увагу і привести дорожнє покриття у належний стан”, - пояснив автор ініціативи. 

Проголосувати за звернення можна протягом 84 днів за посиланням

Щоб петиція потрапила на розгляд влади міста, її має підтримати не менше 5000 осіб. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, скільки коштуватиме відновлення асфальтного покриття після ремонту труб.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися