Зима буде складною: як Харків готується до опалювального сезону

Готовність до майбутнього опалювального сезону у Харкові становить 62%

У Харкові триває підготовка до опалювального сезону. У місті в рамках підготовки до нового опалювального сезону вже переклали близько 120 км трубопроводів. Про це  в ефірі національного телемарафону розповів Харківський міський голова Ігор Терехов, повідомляють "Коментарі. Харків".

Очільник міста розповів, що всього планується перекласти 220 км магістральних трубопроводів, побудувати 14 локальних котелень у районах та п’ять міні-ТЕЦ. 

За словами мера Харкова, у місті триває підготовка котелень, перевірка внутрішньобудинкових мереж. Він нагадав, що минулий опалювальний сезон був дуже складним - у Харкові вісім разів перезапускали систему опалення. 

Для підготовки залучають кошти не лише місцевого бюджету, а й міжнародних фінансових установ. Станом на сьогодні готовність до майбутнього опалювального сезону становить 62%.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в рамках підготовки до нового опалювального сезону АТ “Харківміськгаз” продовжує виконувати ремонтні роботи на газових мережах Харкова.  

У компанії зазначили, що роботи необхідні для безаварійного функціонування мереж. До споживачів звернулися з проханням  бути обачними і перекрити крани перед газовими приладами. Підключення житлових будинків до системи газопостачання буде виконано після закінчення ремонтних робіт та надання доступу в усі помешкання для обстеження внутрішньобудинкової системи газопостачання відповідно до вимог Правил безпеки систем газопостачання.

Дізнатися, за якими адресами 27 липня не буде газу, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися