У метро Харкова відбулися зміни в роботі: що сталося (ОНОВЛЕНО)

Станції закрили на вимогу поліції

У метро Харкова закрили одну станцію. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП “Харківський метрополітен”.

О 12:27 на вимогу поліції станцію метро "Спортивна" було зачинено для обслуговування пасажирів.

Поїзди слідують Холодногірсько-заводською лінією метрополітену без зупинки на станції "Спортивна".

Також тимчасово зачинено перехід зі станції "Спортивна" на станцію "Метробудівників".

“Про відновлення роботи станції буде повідомлено додатково. Приносимо вибачення за тимчасові незручності”, - звернулися до пасажирів у метро.

Станом на 13:10 роботу станції відновили. У поліції Харківської області повідомили, що правоохоронці перевірили станцію метро "Спортивна" після повідомлення про мінування. “Працівники Управління вибухотехнічної служби вибухових речовин не виявили”, - йдеться у повідомленні.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Працівники відділу поліції в метрополітені на станції метро “Метробудівників” виявили 42-річного чоловіка, який знаходився у розшуку. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.  Затриманий розшукується відділом поліції у місті Ірпінь Бучанського РУП ГУНП в Київській області за вчинення наркозлочинів. Інформацію про виявлення зловмисника повідомлено ініціатору розшуку. Також за минулу добу поліцейські у Харківській області склали 3 адміністративні протоколи щодо водіїв за керування автомобілем у стані сп’яніння.

Раніше в Харківському метрополітені зменшено інтервали руху поїздів. “Також інформуємо, що у діючих графіках руху поїздів можливі зміни, відповідно до аналізу пасажиропотоку на лінях метрополітену. У разі змін буде повідомлено додатково”, - звернулися до пасажирів у метрополітені.

Детальніше про графік руху читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися