Що відбувається з укриттями в Харкові

Для укриттів закупили вогнегасники, аптечки, баки для питної води

Харківський міський голова Ігор Терехов в ефірі національного телемарафону розповів про стан укриттів у місті, повідомляють "Коментарі. Харків".

За словами мера міста, усі укриття в Харкові знаходяться в належному стані та відчинені для громадян.

Очільник Харкова розповів, що над тим, щоб упорядкувати найпростіші укриття, працювали всі комунальні підприємства. Найпростіші укриття, розповів Ігор Терехов, привели в належний стан. Також для укриттів закупили вогнегасники, аптечки, баки для питної води. Крім того, встановили лави, які прикрутили до стін, бо траплялися випадки мародерства. “Хочу подякувати поліцейським за те, що швидко зреагували та затримали порушників. Зараз усі укриття в Харкові в належному стані і відкриті, щоб за потреби люди могли приходити туди і перебувати в більш-менш нормальних умовах”, - наголосив Ігор Терехов.

Також у Харківській міській раді нагадали, що в Харкові оновили інтерактивну карту укриттів, ознайомитися з якою можна за посиланням.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Харківська міська рада у вівторок, 25 липня оголосила два тендери на загальну суму в 63 млн грн і того ж дня їх скасувала. Тендери стосувалися догляду за зеленими насадженнями та прибиранням вулиць. Причина скасування в обох випадках зазначена як відсутність подальшої потреби в закупівлі.

“В умовах війни таке рішення керівництва Харківської міськради та Департаменту житлово-комунального господарства є правильним”, - переконані в ХАЦ.

Які послуги планувала закупити Харківська міська рада, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися