У Харківській області реєструють на отримання грошової допомоги

Виплати грошової допомоги будуть здійснюватися протягом 6 місяців.

У понеділок, 31 липня об 11:00 в приміщенні Будинку культури за адресою: смт Старий Салтів, вул. Перемоги, 21, БФ "Карітас" буде здійснювати реєстрацію на стабілізаційну допомогу громадян, які підпадають під визначені критерії. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Старосалтівської селищної військової адміністрації.

"Шановні мешканці смт Старий Салтів, с. Молодова, с. Федорівка, с. Шестакове!

У звязку з тим, що БФ "Карітас" може прийняти в день до 100 осіб, просимо чекати на телефонне запрошення у порядку реєстрації згідно онлайн-форми реєстрації, яка була в оголошенні від 7 липня в офіційному телеграм каналі Старосалтівської СВА (перейти за посиланням)", – йдеться в повідомленні.

Допомога надається громадянам, які зареєстровані в Старосалтівській територіальній громаді та ВПО (вище зазначених населених пунктів). Громадян, які мають статус ВПО за межами громади не будуть реєструвати.

При собі обов’язково мати зазначені в оголошенні документи, в обов’язковому порядку – довідки про доходи (ОК-5, ОК-7).

Категорії громадян, список документів та умови надання допомоги можна переглянути на фото.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Харків’ян застерігають: шахраї придумали нову схему

Центр протидії дезінформації застерігає українців про нові шахрайські схеми.

У Facebook зловмисники масово тегають публічні сторінки або надсилають користувачам спам-повідомлення. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Центру протидії дезінформації.

Мета такої розсилки — змусити користувачів перейти за посиланням, щоб у подальшому заволодіти доступом до сторінок власників у соцмережі.

Що пишуть шахраї у повідомленнях та що з ними робити – читайте за посиланням.

Що відбувається у Київському районі Харкова

У Київській філії КП "Харківські теплові мережі" перекладають теплову магістраль. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію комунального підприємства.

За словами начальника філії Вадима Хорольського, минулого опалювального сезону стара труба дала вісім дефектів, тому вирішили повністю замінити 340 м теплотраси.

"Відрізок мережі від вул. Ярослава Мудрого до вул. Леся Сердюка з'єднує дві магістралі та забезпечує постачання тепла в 140 будинків у нагірній частині Київського району, а також до гуртожитків вишів. Зараз завершується перший етап робіт. За 15 днів робітники встигли замінити 120 м труби з реконструкцією камери", - зазначив Вадим Хорольський. Коли планують завершити роботи – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися