Жителів Харкова та області попередили одразу про дві небезпеки: подробиці

У Харківській області очікується гроза та пожежна небезпека

Жителів Харкова та області попередили про потенційно небезпечні погодні умови та пожежну небезпеку. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківського регіонального центру з гідрометеорології. 

На 1 серпня оголосили попередження про небезпечні метеорологічні явища по Харківщині - по області та місту очікуються грози. Оголошено І рівень небезпечності, жовтий.

I рівень – Погодні умови потенційно небезпечні – для населення, інфраструктури та навколишнього природного середовища. Рекомендується зберігати підвищену уважність та обережність, слідкувати за повідомленнями про можливе подальше ускладнення погодних умов.

picture

Також у деяких районах Харківської області оголосили III клас - середня пожежна небезпека та IV клас - висока пожежна небезпека.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що за 6 місяців 2023 року у Харківській області у розрізі окремих нозологічних форм у порівнянні з минулим роком відмічається зростання захворюваності.

Також зросла ураженість населення педикульозом на 30,3%. На Харківщині від початку року зареєстровано 313 осіб, інвазованих гельмінтами та найпростішими, показник захворюваності зріс на 42,3%. Захворюваність дитячого населення складає 71,6%. Звернулися за антирабічною допомогою з приводу укусів тваринами 1160 осіб, від диких тварин постраждало 12 осіб. Кількість осіб, які постраждали від нападу кліщів, зросла на 86,7%. Взято на облік  351 особу, з них 35,3% діти до 17 років.

Детальніше про ситуацію в Харківській області читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися