На Харківщині сьогодні виникли проблеми з газом: що відомо

Пуск газу буде виконуватися після виконання всіх регламентних робіт та виконання деяких умов

У Харківській області проводять ремонтні роботи газових мереж, у зв'язку з чим обмежують постачання газу споживачам, повідомляють "Коментарі. Харків". 

Зміївське УЕГТ Харківської філії ТОВ “Газорозподільні мережі України” поінформувало, що у зв’язку з проведенням технічного обслуговування будинкових газопроводів та газоспоживаючого обладнання, у період з 09:00 до 15 серпня по 17:00 16 серпня 2023 року буде відсутнє газопостачання до будинку за адресою смт Краснокутськ, пров. Каштановий будинок 9.

Відновлення газопостачання до будинку буде проводитись за наступних умови:

  • наявності акту технічного обслуговування систем газопостачання та газового обладнання (видається організацією, яка має дозвіл та ліцензію на виконання цих робіт);

  • обов’язкової присутності представника мешканців у домоволодінні;

  • наявності повторного акту перевірки димових та вентиляційних каналів;

  • усунення власником домоволодіння всіх порушень Правил безпеки систем газопостачання.

“Пуск газу буде виконуватися після виконання всіх регламентних робіт та виконання вищезазначених умов”, - розповіли у Краснокутській селищній раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у зв’язку з проведенням ремонтних робіт на газорозподільних мережах, 15 серпня можливе припинення газопостачання споживачам села Старовірівка Красноградського району (колишній Нововодолазький). Орієнтовний час припинення газопостачання - з 10:00 до 17:00 15 серпня. 16 серпня о 09:00 тимчасово призупиняється розподіл газу 11 336 побутовим споживачам Харківського району.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися