Жителі Харківщини взимку будуть без газу: подробиці

Без газу залишається близько 12 тис. людей

Цього року Вовчанськ знову взимку залишатиметься без газу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Чугуївської районної військової адміністрації Сергія Лободенка.

Він розповів про підготовку громади до зими - заготовляють деревину паливну для опалення людей, генератори. “В принципі, минулої зими за запитом людей ми забезпечували їх приладами опалювальними, буржуйками так званими, генераторами, дровами, ковдрами тощо. І в цю зиму також будемо забезпечувати людей всім необхідним”, – повідомив начальник Чугуївської районної військової адміністрації.

Він також додав, що наразі у Вовчанській громаді мешкають близько 12 тис. людей.

Причиною відсутності газу є пошкодження на території РФ. Частина житла та котелень у Вовчанську з радянських часів під'єднані до російського газопроводу. Останні роки намагалися розв'язати проблему, однак на реалізацію проєкту потрібно було сотні мільйонів гривень.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у деяких населених пунктах Харківської області у серпні проводитимуть ремонтні роботи, через що тимчасово припинятимуть постачання газу. У зв’язку з проведенням ремонтних робіт на газорозподільних мережах, 15 серпня можливе припинення газопостачання споживачам села Старовірівка Красноградського району.

16 серпня о 09:00 тимчасово призупиняється розподіл газу 11 336 побутовим споживачам Харківського району у деяких населених пунктах.

Детальніше про умови відновлення газу після виконання ремонтних робіт, можна дізнатися за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися