На Харківщині цього тижня видаватимуть допомогу від Червоного Хреста

Отримати гуманітарну допомогу можуть громадяни деяких категорій

У м. Чугуїв з 14 по 16 серпня триватиме видача гуманітарної допомоги від Червоного Хреста деяким категоріям громадян, що проживають в місті. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Чугуївської міської ради.

Гуманітарну допомогу Всесвітньої продовольчої програми ООН від Червоного Хреста будуть видавати громадянам наступних категорій:

  • ВПО із зони активних бойових дій;

  • людям, що втратили житло внаслідок активних бойових дій;

  • людям з інвалідністю;

  • багатодітним сім’ям;

  • одиноким батькам з дітьми до 18 років.

Щоб отримати допомогу, при собі мати документи: паспорт, податковий номер, довідку про підтвердження групи інвалідності, довідки, які підтверджують відповідний статус.

Також гуманітарну допомогу від Червоного Хреста можуть отримати сім’ї з дітьми до шести років. При собі мати оригінали документів: паспорт, податковий номер, свідоцтво про народження дитини

Гуманітарну допомогу можна буде отримати з 14 по 16 серпня 2023 року з 9.00 до 14.00 у приміщенні школи №1 (вул. Гвардійська, 20).

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у середу, 16 серпня, у Старосалтівській громаді проведе прийом медична бригада. Прийом вестиме медична бригада терапевт - кардіолог (з електрокардіографом). Також лікарі видаватимуть ліки.

А в приміщенні Амбулаторії  с. Гонтарівка з 9.30 до 14.30 буде вести прийом лікар загальної практики сімейної медицини - сімейний лікар за графіком відвідувань. Мешканці можуть звертатися за наступними послугами:  підписання та перепідписання декларації,   отримання Е-рецептів за програмою "Доступні Ліки ", отримання електронних направлень до спеціалістів, проходження медичного огляду школярів, також можуть звертатися абітурієнти, які вступають в навчальні заклади (медична довідка -  форма 086).




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися