Що сталося з допомогою, яку надала Харкову пенсіонерка з Івано-Франківщини (ФОТО)

Квіти ростуть біля сухого фонтану на пл. Свободи

У квітні минулого року пенсіонерка Надія Крупенич з міста Бурштин (Івано-Франківська область) надіслала до Харкова саджанці кущів гібіскуса. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

У міській раді показали, як зараз виглядають отримані з Прикарпаття саджанці.

Ростуть квіти біля сухого фонтану на пл. Свободи, де їх висадили фахівці СКП "Харківзеленбуд".

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові проводять огляд дворів та клумб в рамках огляд-конкурсу з благоустрою та озеленення прибудинкових територій у номінаціях “Найкращий двір” та “Найкраща клумба”. Днями представники КП “Харківблагоустрій” перевірили учасників конкурсу від Основ'янського та Слобідського районів: 

  • пл. Конституції, 2/2;

  • пл. Павлівська, 2;

  • пров. Соляниківський, 9;

  • пр. Гагаріна, 56, 176 (корпуси 7 та 10);

  • вул. Достоєвського, 4;

  • вул. Зернова, 6/8.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що комісія перевірила двори та клумби у Київському, Холодногірському, Новобаварському, Індустріальному та Немишлянському районах. Як виглядають двори та клумби, можна дізнатися за посиланням

А центральна вулиця Харкова - у нових стріт-арт композиціях. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.  “Яскраві символічні птахи. Котрі, щоб би там не сталося, завжди повертаються додому.  Радий нашій випадковій зустрічі кілька тижнів тому, Карино Жернова! Чудовий результат роботи! Креативна ідея! Підхоплюйте, творчі люди! Харків звик до краси!”, - зазначив Харківській міський голова Ігор Терехов.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися