У Харкові реалізують експериментальний проєкт: умови участі

Містяни можуть отримати притулок, стаціонарний догляд, соціальну адаптацію

У Харкові реалізують експериментальний проєкт, за умовами якого отримати допомогу можуть особи, які через бойові дії або тимчасову окупацію опинилися в складних життєвих обставинах. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

В Управлінні соціального захисту населення Немишлянського району поінформували, що містяни можуть отримати окремі соціальні послуги, а саме:

  • надання притулку,

  • підтримане проживання,

  • стаціонарний догляд,

  • соціальна адаптація.

Відповідно до умов проєкту отримати допомогу можуть громадяни наступних категорій: 

  • особи похилого віку,

  • особи з інвалідністю з-поміж ВПО, які перемістилися з територій, де ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих, в тому числі під час обов’язкової евакуації, або у яких житло зруйноване чи непридатне для проживання внаслідок пошкодження (це потрібно підтвердити відомостями з держреєстру).

“Для участі у проєкті необхідно подати до управління відповідну заяву. Детальнішу інформацію можна отримати за адресою: пр. Льва Ландау, 48, каб. 4 (щопонеділка - з 9:00 до 12:00, з 13:00 до 16:00, щосереди - з 13:00 до 16:00, щоп’ятниці - з 9:00 до 12:00) або за тел.: 725-31-54, (095) 246-36-13”, - повідомили у Харківській міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Міській дитячій поліклініці №23 надають безплатні стоматологічні послуги. Безплатну допомогу надають дітям до 18 років за Програмою медичних гарантій.

Як отримати безплатну стоматологічну допомогу у Харкові, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися