Де в Харківській області у четвер не буде газу

Газопостачання обмежать на кілька годин

У четвер, 17 серпня, можливе припинення газопостачання споживачам деяких населених пунктів Олексіївської громади Лозівського району (колишнього Первомайського). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської філії “Газмережі”.

Газопостачання можуть тимчасово припинити у зв’язку з проведенням ремонтних робіт. Без газу можуть залишитися споживачі у: 

  • селі Киселі;

  • селі Кам’янка;

  • селищі Слобідське.

Орієнтовний час проведення ремонтних робіт з 10:00 до 14:00 17 серпня 2023 року.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у деяких населених пунктах Харківської області у серпні проводитимуть ремонтні роботи, через що тимчасово припинятимуть постачання газу. У зв’язку з проведенням ремонтних робіт на газорозподільних мережах, 15 серпня можливе припинення газопостачання споживачам села Старовірівка Красноградського району (колишній Нововодолазький). Орієнтовний час припинення газопостачання - з 10:00 до 17:00 15 серпня. 

А 16 серпня о 09:00 тимчасово призупиняється розподіл газу 11 336 побутовим споживачам Харківського району у деяких населених пунктах:

“Відновлення газопостачання планується розпочати 18 серпня з 09:00, яке буде здійснюватися упродовж п'яти наступних днів”, - пояснили у Харківській філії.

А тим часом у мобільному додатку Ощад з'явилася можливість платити за розподіл газу. Споживачі Харківської області цікавилися можливістю сплати за газ через додаток. Для жителів Харківщини розробили інструкцію користування додатком для швидкої та безпечної сплати послуги.

Детальніше про умови оплати газу, читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися