На Харківщині у четвер та п'ятницю видаватимуть продуктові набори

Продуктову допомогу надаватимуть жителям громад та родичам військових

У деяких громадах Харківської області у четвер та п'ятницю, 17 та 18 серпня, видаватимуть продуктові набори, повідомляють "Коментарі. Харків".

У Зміївській міській раді зазначили, що 17 та 18 серпня видаватимуть продуктові набори від БО “Благодійний Фонд “Глобал Емпавермент Мінш ЮА”. Продукти видаватимуть з розрахунку:

  • 1 продуктовий набір на домоволодіння до 3-х осіб,

  • 2 набори – для домоволодінь з 4-х і більше осіб.

Отримати продукти можна з 13:00 до 17:00 за адресою: м. Зміїв, вул. Залізнична, 126 (приміщення бібліотеки).

Для отримання гуманітарної допомоги необхідно надати - паспорт, ідентифікаційні коди (свідоцтво про народження дітей) всіх мешканців, зареєстрованих за однією адресою.

17 та 18 серпня продукти видаватимуть мешканцям, які проживають за наступними адресами:

  • вулиць: Берізки, Грабарівська, Залізнична будинки від 1 до 97 (ліва сторона) від 2 до 108 (права сторона), Зідьківська, Квіткова, Кооперативна, Левадна, Металіста, Молодіжна, Росяна, Свято-Миколаївська, Селянська, Сонячна;

  • провулків: Берізки, Веселий, Грабарівський, Квітковий, Кооперативний, Кривенківський, Курортний, Левадний, Металіста, Мисливський, Піддубного, Росяний, Свято-Миколаївський, Селянський, Харківський, Шкільний;

  • в'їздів: Веселий, Зідьківський, Кооперативний, Кривенківський, Курортний, Металіста, Піддубного, Росяний, Селянський;

  • тупик Зідьківський.

У Борівській селищній раді повідомили, що 17 серпня 2023 року, біля ФОКу видаватиметься гуманітарна допомога жителям наступних вулиць смт Борова за графіком: 

  • 09:00 - вул. Світла, вул. Підлісна, вул. Підлиманська

  • 10:00 - вул. Залізнична, вул. Київська (колишня Московська), вул. Харківська, провул. Залізничний, провул. Київський (колишній Московський), провул. Харківський,

  • 12:00 - вул. Затишна, вул. Весняна, вул. Паркова, вул. Поштова,

  • 13:30 - вул. Партизанська, провул. Оскільний, провул. Першотравневий.

“Допомога видаватиметься кожному особисто під підпис і фото. При собі мати документи, що посвідчують особу та ідентифікаційний код. Відповідальним будинків мати поіменні списки усіх мешканців”, - пояснили у селищній раді.

У Дергачівській міській раді повідомили, що у п'ятницю, 18 серпня, у Дергачах відбудеться видача сімейних продуктових наборів для родин військовослужбовців, які беруть (або брали) участь у бойових діях у зоні АТО/ООС та під час повномасштабної російсько-української війни.

Видача здійснюватиметься з 10:00 до 15:00 у Дергачівському гуманітарному центрі.

Допомога надаватиметься родичам першої лінії військовослужбовців Сил оборони України, якщо вони (родичі) фактично проживають на території громади.

Із собою необхідно мати: 

  • оригінал документа про посвідчення особи (паспорт / ID-картка / Є-документ в Дії);

  • оригінал або копія документа, що підтверджує приналежність вашого родича до Сил оборони України (ЗСУ, НГУ, ДПСУ тощо).

“Для отримання продуктового набору може прийти одна особа з вашої родини з вищезазначеними документами”, - уточнили у міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, яку допомогу можуть отримати жителі Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися