Що відбувається у приватному секторі Харкова (ФОТО)

Працівники компідприємства наводять лад у приватному секторі

Працівники КП “Благоустрій міста Харкова” в Індустріальному районі  займаються впорядкуванням території приватного сектору. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

На компідприємстві розповіли, що протягом тижня комунальники скосили траву та прибрали сміття вздовж вулиць Роганська, Плиткова та Луї Пастера. Також працівники підприємства пофарбували елементи дитячих майданчиків на вул. Підшипниковій.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові проводять огляд дворів та клумб в рамках огляд-конкурсу з благоустрою та озеленення прибудинкових територій у номінаціях “Найкращий двір” та “Найкраща клумба”.

Представники КП “Харківблагоустрій” перевірили учасників конкурсу від Основ'янського та Слобідського районів: пл. Конституції, 2/2; пл. Павлівська, 2; пров. Соляниківський, 9; пр. Гагаріна, 56, 176 (корпуси 7 та 10); вул. Достоєвського, 4; вул. Зернова, 6/8.

Змінюють у Харкові і центральну вулицю  там створили нові стріт-арт композиції.  “Яскраві символічні птахи. Котрі, щоб би там не сталося, завжди повертаються додому.  Радий нашій випадковій зустрічі кілька тижнів тому, Карино Жернова! Чудовий результат роботи! Креативна ідея! Підхоплюйте, творчі люди! Харків звик до краси!”, - зазначив Харківській міський голова Ігор Терехов.

До того ж у місті Харкові відновлює роботу екоавтобус, який збирає відпрацьовані лампи, батарейки та ртутні термометри. Детальніше про нову послугу у Харкові та умови збору особливих відходів читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися