У Харкові перевіряють деякі будинки: що сталося (ФОТО)

У яких випадках не можна використовувати котли та печі для опалення приміщень

У КП “Харківське ремонтно-будівельне підприємство” розповіли, які роботи потрібно провести у будинках перед зимою. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

На компідприємстві розповіли, що перед початком опалювального сезону необхідно прочистити печі та димарі, відремонтувати їх та побілити вапняним або глиняним розчином, щоб можна було помітити чорні щілини, через які проходить дим.

Після виконання цих дій потрібно визначити наявність тяги: за її відсутності користуватися котлом чи піччю для опалення приміщення не можна. Якщо тяга слабка, необхідно перевірити чистоту припливної та витяжної вентиляції, решіток та сіток. 

“За послугами з прочищення печей та димарів звертатись до КП “ХРБП” за тел.: (057) 731-97-30”, - зазначили у міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що працівники КП “Благоустрій міста Харкова” в Індустріальному районі  займаються впорядкуванням території приватного сектору. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. На компідприємстві розповіли, що протягом тижня комунальники скосили траву та прибрали сміття вздовж вулиць Роганська, Плиткова та Луї Пастера. Також працівники підприємства пофарбували елементи дитячих майданчиків на вул. Підшипниковій.

Також у місті Харкові відновлює роботу екоавтобус, який збирає відпрацьовані лампи, батарейки та ртутні термометри. Детальніше про нову послугу у Харкові та умови збору особливих відходів читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися