Переселенці Харкова та області отримуватимуть виплати по-новому

ВПО отримуватимуть виплати на проживання за новими періодами

В Україні з серпня запроваджено два виплатних періоди для внутрішньо переміщених осіб замість трьох, як було раніше. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Тепер Міністерство соціальної політики перераховує бюджетні кошти для виплати допомоги на проживання для ВПО після 15 та 28 числа кожного місяця (раніше виплати проводилися після 3, 13 та 23 числа).

"Відповідно, у серпні нарахування та виплата допомоги на проживання для більшості внутрішньо переміщених осіб відбудеться після 15 серпня. З 28 серпня допомога буде виплачена тим, кому її призначили або донарахували вже після 15 серпня", - пояснили в міністерстві.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові за доставку газу можна платити по-новому: подробиці

Оплата за доставку газу в місті Харків тепер доступна онлайн через застосунок Приват24. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської філії "Газмережі".

Для клієнтів Харківської міської філії "Газмережі" з’явилася можливість оплачувати рахунки за розподіл природного газу в мобільному застосунку Приват24.

Як додати шаблон до своїх комунальних платежів у Приват24, читайте за посиланням.

У Харківській області вводять додатковий автобус

3 18 серпня вводиться додатковий рух на спеціальному автобусному маршруті "Балаклія - Явір". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської МВА. Автобусний рух буде здійснюватися щовівторка та щоп'ятниці. Розклад – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися