Які роботи виконують у житловому фонді Харкова (ФОТО)

У будинках ремонтують покрівлю та прибирають прибудинкові території

У Харкові продовжують ремонтувати деякі будинки та наводити лад на прибудинкових територіях. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У Немишлянському районі 153 працівники КП  "Харківблагоустрій" приводять до ладу прибудинкові території. 

Зокрема, комунальники  прибирають сміття, косять  траву, подрібнюють гілки, доглядають за клумбами та висаджують багаторічні квіти. Роботи ведуться на вулицях Василя Мельникова, Танкопія,  Амосова, Харківських Дивізій та Олімпійській,  а також на пр. Героїв Харкова та бул. Богдана  Хмельницького.

Виконали ремонтні роботи і у житловому будинку на вул. Старошишківській. Зокрема, спеціалісти КП "Харківське ремонтно-будівельне підприємство" завершили ремонт м'якої покрівлі житлового будинку. Загальний обсяг виконаних робіт склав 530 кв. м.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Салтівському районі підбили підсумки літа. За літній період фахівці у Салтівському районі виконали наступні роботи:  підготували до зими житловий фонд комунальної форми власності, крім пошкоджених будинків, що знаходяться на стадії реконструкції; відновили 13 пошкоджених будинків (зараз відновлювальні роботи тривають ще у 25 багатоповерхівках); відремонтували 30 вхідних груп (запланований ремонт ще 59), 66 покрівель (у планах - ще 30) та встановили два нових пандуси в житлових будинках; відновили роботу 55% мереж зовнішнього освітлення; виконали поточний ремонт понад 1 тис. кв. м  внутрішньоквартальних доріг та близько 3 тис. кв. м  магістральних тротуарів; комплексно відновили 55 дитячих та спортивних майданчиків; створили 34 клумби, висадили понад 121 тис. квітів, кронували 181 та спиляли 148 сухих дерев тощо.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися