У Харкові зміниться плата за паркування та робота паркувальних майданчиків

Планують відновити роботу закритих раніше паркувальних майданчиків

На позачерговій сесії Харківської міської ради у середу, 6 вересня, ухвалили рішення щодо покращення роботи паркувальних майданчиків у місті. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Керуватиме роботою паркувальних майданчиків у місті Департамент будівництва та шляхового господарства.

За словами Харківський міський голова Ігор Терехов паркінги будуть охороняти та обслуговувати. Крім того, планується запровадити плату за нічне паркування автотранспорту та відновити роботу закритих раніше майданчиків.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що 6 вересня, рішенням позачергової сесії Харківської міської ради було внесено зміни до бюджету Харківської міської територіальної громади на 2023 рік. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У Департаменті бюджету та фінансів пояснили, що це обумовлено необхідністю фінансування заходів, пов’язаних з організацією навчального процесу та підготовкою Харкова до опалювального сезону. Так, депутати погодили додаткові витрати на: 

  • забезпечення харчування школярів, які навчаються в приміщеннях метрополітену, та осіб, які знаходяться під тимчасовим соціальним захистом, - 17 млн грн,

  • оплату природного газу та електроенергії КП "Харківські теплові мережі" - 100 млн грн,

  • реконструкцію, капітальний та поточний ремонт об’єктів теплопостачання і водозабезпечення - 131,1 млн грн,

  • забезпечення безплатного проїзду в пасажирському транспорті - 83,9 млн грн.

Крім того, на заходи з підвищення рівня цивільного захисту населення спрямували 10,5 млн грн.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися