На ремонт ліцею в Харкові планують витратити понад 40 млн грн: що робитимуть

У рамках капітального ремонту заплановано проведення майже 400 робіт

Управління з будівництва, ремонту та реконструкції департаменту житлово-комунального господарства Харківської міської ради оголосило тендер на проведення капітального ремонту ліцею. Відповідний тендер розміщений на сайті Рrozorro, повідомляють "Коментарі. Харків".

Очікувана вартість капітального ремонту з усунення аварій у Комунальному закладі “Харківський ліцей № 142 Харківської міської ради” по вул. Валентинівській, 20-В в м. Харків становить 40 000 124,00 грн. Початок аукціону запланований на 14 вересня. Тендерні пропозиції приймаються до 13 вересня. 

Відповідно до документації в рамках капітального ремонту заплановано проведення майже 400 робіт. Ремонтуватимуть ганок, підлогу, покрівлю, опалення та вентиляцію. Передбачені сантехнічні роботи, влаштування електрообладнання та електроосвітлення. Також планують провести роботи з благоустрою.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що завдяки централізованій закупівлі у Харкові зекономили понад 40 млн грн.

Рішенням сесії міської ради був розширений перелік товарів і послуг, закупівля яких обов’язково здійснюється через КП “Централізована закупівельна організація Харківської міської ради” (ЦЗО). Як повідомив заступник міського голови зі стратегічного розвитку міста Дмитро Ісаєв, перші закупівлі КП провело у квітня 2023 року. Станом на 5 вересня було проведено 167 процедур за 283 замовленнями, і загальна економія склала 41,2 млн грн. 

Міський голова Ігор Терехов повідомив, що у місті планують і надалі розширювати закупівлі через ЦЗО.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися