Що робиться у Немишлянському районі Харкова (ФОТО)

У Харкові тривають роботи з прибирання територій

У Немишлянському районі працівники СКП  “Харківзеленбуд”  наводять лад. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Зокрема, працівники комунального підприємства прибирають сміття та упорядковують газони в парку на бул. Юр'єва та у житловому масиві Кулиничі. Крім того, робітники косять траву на бул. Богдана  Хмельницького, а також розпилюють аварійні дерева на пр. Героїв Харкова.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Салтівському районі підбили підсумки літа. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.  За літній період фахівці у Салтівському районі виконали наступні роботи:  підготували до зими житловий фонд комунальної форми власності, крім пошкоджених будинків, що знаходяться на стадії реконструкції; відновили 13 пошкоджених будинків (зараз відновлювальні роботи тривають ще у 25 багатоповерхівках); відремонтували 30 вхідних груп (запланований ремонт ще 59), 66 покрівель (у планах - ще 30) та встановили два нових пандуси в житлових будинках; відновили роботу 55% мереж зовнішнього освітлення; виконали поточний ремонт понад 1 тис. кв. м  внутрішньоквартальних доріг та близько 3 тис. кв. м  магістральних тротуарів; комплексно відновили 55 дитячих та спортивних майданчиків; створили 34 клумби, висадили понад 121 тис. квітів, кронували 181 та спиляли 148 сухих дерев тощо.

Детальніше про ситуацію в Харкові читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися