Харків'ян запрошують до особливого місця (ФОТО)

Жителі Харкова можуть познайомитися з тваринами, які чекають на нові родини

КП “Центр поводження з тваринами” запрошує харків’ян познайомитися з вихованцями міського притулку.Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У центрі показали тварин та розповіли про них. Любашка - мініатюрна собака (зріст до 25 см в холці). Їй два роки. Стерилізована, має всі необхідні щеплення. Любить контактувати з людьми, неагресивна. Стане гарним компаньйоном для родини з дітьми. 

Гектор - метис сибірського хаскі. Йому три роки. Веселий та активний. Має всі необхідні щеплення. 

Також у притулку багато кошенят віком від півтора до чотирьох місяців. 

“Познайомитися ближче з вихованцями притулку можна щодня, з 8:00 до 16:00, за адресою: пр. Гагаріна, 358. Також дізнатися більше про собак та котів, які чекають на нові родини, можна за тел.: 0-800-50-43-13”, - зазначили у Харківській міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в Екопарку готуються до свята. “Надворі осінь, а це означає, що Бал хризантем уже скоро”, - зазначили у пресслужбі Екопарку.

В Екопарку наголосили, що найулюбленіше квіткове свято цього року обов’язково відбудеться: завдяки допомозі й спільній праці друзів – сотень волонтерів, які приїжджають до Екопарку, допомагають наводити лад, відновлювати його після варварського знищення.

“Наш Екопарк завжди був народним, й по тій підтримці, яку ми отримуємо від людей, ми бачимо що це дійсно так і неймовірно за це вдячні. Роботи ще багато, тож долучитися може кожен, записавшись за тел. +38 (095) 825 94 32. Разом відродимо Екопарк, разом проведемо наше традиційне головне осіннє свято – Бал хризантем!”, - зазначили у парку. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися