У Харкові проводять перевірки: до чого готуються

Матеріально-технічна база компідприємства дозволяє забезпечити нормальний стан тротуарів восени та взимку

У КП “Харківблагоустрій” перевірили готовність автотракторної техніки, яка буде використовуватися для прибирання листя та снігу на прибудинкових територіях. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

За результатами перевірки повідомили, що вся техніка готова до роботи. Механізатори, інженерна служба та керівники філій провели необхідний ремонт технічного парку підприємства.

Директор КП “Харківблагоустрій” Валерій Білокудря уточнив, що було виконано обслуговування двигунів та ходової частини, замінено зношені запчастини. За його словами, матеріально-технічна база компідприємства дозволяє забезпечити нормальний стан тротуарів восени та взимку та безпечне пересування дворами мешканців міста у випадку снігопаду чи ожеледиць.

Очільник підприємства також повідомив, що в умовах воєнного стану місто продовжує фінансувати КП для придбання необхідної техніки, обладнання, солі, піску, зимового одягу та інвентарю. За його словами, це забезпечить своєчасне та якісне прибирання листя, снігу та льоду.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що впродовж минулого тижня спеціалісти КСП “Харківміськліфт” запустили в роботу 12 ліфтів. 

Зараз у житлових будинках комунальної форми власності працює понад 6,6 тис. підйомників, 31 - тимчасово зупинений на простій. У серпні бригади відновили 31 систему диспетчеризації та опрацювали понад 3 тис. заявок містян.

Крім того, комунальники повністю підготували до осінньо-зимового періоду внутрішньобудинкові електромережі в житлових будинках.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися