У Харкові поселили птахів: подробиці

Лелеки літати вже не зможуть, тому повертати їх у дику природу не можна

В Екопарку поселили двох лелек - у дикій природі ці птахи навряд чи вижили б. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію пресслужби Екопарку. 

Екопарк подарував нове життя лелекам. Пернаті мешканці контактного дворика у Долині альпака вже звикли до людей, які їх лікують та годують.

“На жаль, літати вони більш не зможуть, тож повертати їх у дику природу не можна. Але Добрий дім подбає про те, щоб у птахів було все гаразд”, - пояснили в Екопарку..

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що 1 жовтня в Екопарку планують розпочати свято - Бал хризантем. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію пресслужби Екопарку.  “Ми повертаємо Бал хризантем для харків’ян та усіх наших друзів. Перша партія квітів вже на місці. Ми хочемо, щоб Бал хризантем став символом надії, віри у добре майбутнє”, - повідомили в Екопарку. Також зазначили, що парк пережив жахливі часи, однак життя відроджується попри усі біди та негаразди. “Зовсім скоро алеї та майданчики, які так довго залишалися пустими, розквітнуть яскравими фарбами. Ми доклали всіх зусиль, щоб 1 жовтня за доброю традицією почалось чарівне свято, якого так бракувало”, - зауважили у пресслужбі.

Раніше до Екопарку запрошували усіх охочих долучитись до підготовки свята. “Наш Екопарк завжди був народним, й по тій підтримці, яку ми отримуємо від людей, ми бачимо що це дійсно так і неймовірно за це вдячні. Роботи ще багато, тож долучитися може кожен, записавшись за тел. +38 (095) 825 94 32. Разом відродимо Екопарк, разом проведемо наше традиційне головне осіннє свято – Бал хризантем!”, - зазначили у парку.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися