Жителі Харківщини можуть безплатно обмінятися будівельними матеріалами

За потреби благодійники доставлять матеріали або речі до потрібного населеного пункту

Жителі Дергачівської громади можуть обмінятися будівельними матеріалами. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Дергачівської міської ради.

Для мешканців Дергачівської громади, у межах проєкту циркулярної відбудови  створено телеграм-чат для обміну актуальними потребами у матеріалах та речах, які необхідні для будівництва та ремонту.

“Якщо ви проживаєте у Дергачівській громаді та потребуєте матеріалів для відновлення свого житла - ви можете написати у чат про свої актуальні потреби. Крім цього, у спільноті будуть публікуватись фото матеріалів та речей, які люди готові віддати безплатно. І, якщо вам з цього щось буде потрібно, ви зможете забронювати їх безпосередньо у чаті”, - пояснили у міській раді. 

За потреби благодійники доставлять матеріали або речі до потрібного населеного пункту, благодійники просять лише оплатити пальне (для певних груп населення доставка безплатна).

У міській раді нагадали, що благодійники у м. Харкові збирають речі та матеріали, які залишилися після ремонту чи будівництва, непотрібні меблі, предмети, які були у використанні (лінолеум, унітази, кухонні мийки, тощо) та доставляють на майданчик циркулярного будівництва у с. Руська Лозова. Звідти мешканці Дергачівської громади зможуть взяти все необхідне для відбудови чи ремонту свого житла.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Куп'янській громаді поінформували жителів про наявність будівельних матеріалів для ремонту (консервації) майна, пошкодженого внаслідок військової агресії російської федерації.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися