Стало відомо про зміну маршрутів курсування харківських поїздів

Зміни маршрутів запроваджують через ремонтні роботи

На дільниці Надвірна — Делятин продовжуються ремонтні роботи на жовтень та початок листопада. Відповідно до цього змінюються маршрути курсування низки поїздів у певні дати жовтня та листопада. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію “Укрзалізниці”. 

“Завершення цих робіт напередодні входу в зимовий період перевезень дозволить залізничникам забезпечити якість перевезень пасажирів у напрямку гір”, - пояснили у перевізника.

Деякі поїзди курсуватимуть тільки до Івано-Франківська замість Рахова та Ясіні. Серед низки залізничних маршрутів зміни торкнуться поїзда №15/16 Харків — Ясіня. Він курсуватиме до Івано-Франківська 16, 18, 22, 24 та 30 жовтня, та з Івано-Франківська до Харкова 17, 19, 23, 25, 31 жовтня.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у вівторок, 12 вересня, та середу, 13 вересня, збільшиться кількість автобусів на деяких спеціальних маршрутах. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради. З 12 вересня вводиться додатковий рух на спеціальному автобусному маршруті “Балаклія - Веселе - Вишневе”. Автобусний рух буде здійснюватися щовівторка. Також з 13 вересня вводиться додатковий рух на спеціальному автобусному маршруті “Балаклія - Залиман - Норцівка”. Автобусний рух буде здійснюватися щосереди. Проїзд за даним маршрутом є безплатним.

Також у Балаклійській громаді повідомили про графік руху автобусів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради.  “Підготували для вас добірку актуальних розкладів автобусних маршрутів по місту та найближчих населених пунктах”, - зазначили у міській раді.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися