В одній з громад Харківщини змінився графік руху маршрутних таксі: деталі

Зміни графіку руху маршрутних таксі ввели з 19 вересня

У Куп'янській громаді змінюється графік руху маршрутних таксі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Куп'янської міської ради. 

“До уваги мешканців Куп'янської громади. Перевізник ФОП Змієвський інформує про зміни графіку руху маршрутних таксі з 19 вересня 2023 року”, - повідомили у міській раді.

Так зміни торкнуться наступних маршрутів: 

  • Стадіон - К-Вузловий, 

  • Хлібзавод - Інтернат, 

  • Стадіон - Гусинка, 

  • Стадіон - Московська,

  • Стадіон - Цукрозавод, 

  • Стадіон - Осиново.

Детальніше про нові графіки руху маршрутних таксі можна дізнатися нижче. 

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у вівторок, 12 вересня, та середу, 13 вересня, збільшиться кількість автобусів на деяких спеціальних маршрутах. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради. З 12 вересня вводиться додатковий рух на спеціальному автобусному маршруті “Балаклія - Веселе - Вишневе”. Автобусний рух буде здійснюватися щовівторка. Також з 13 вересня вводиться додатковий рух на спеціальному автобусному маршруті “Балаклія - Залиман - Норцівка”. Автобусний рух буде здійснюватися щосереди. Проїзд за даним маршрутом є безплатним.

У Балаклійській громаді повідомили про графік руху автобусів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради.  “Підготували для вас добірку актуальних розкладів автобусних маршрутів по місту та найближчих населених пунктах”, - зазначили у міській раді.

Детальніше з графіками руху автобусів можна ознайомитися за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися