Що може змінитися в Харкові: подробиці

У Харкові є великий потенціал робочої сили для підприємств

Начальник управління Офісу із залучення та підтримки інвестицій UkraineInvest Максим Бондаренко на інвестиційному форумі висловив думку, що Харків може стати найбільш комфортним містом в Україні. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Він зазначив, що  з початку повномасштабної війни UkraineInvest супроводжує понад 30 проєктів на суму 2,7 млрд дол., серед них - проєкти в Харкові.

Максим Бондаренко висловив переконання, що й надалі збільшуватимуть кількість проєктів та розмір залучених інвестицій у Харків. Він наголосив, що місто має потенціал бути найкомфортнішим в Україні. “Враховуючи кількість людей, які там проживають, це великий потенціал робочої сили для підприємств, які будуть створені найближчим часом”, - зазначив Максим Бондаренко.

У міській раді нагадали, що у липні КУ "Харківське інвестиційне агентство" та UkraineInvest підписали меморандум про співпрацю. Відповідно до документа передбачається залучення інвестицій в економіку Харкова, супровід реалізації інвестиційних проєктів, підтримка малого та середнього бізнесу.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на інвестиційному форумі Kharkiv: Restart 19 вересня співголова відділу архітектури та технологій Фонду Нормана Фостера Альберто Сендоя презентував пілотні проєкти з відновлення Харкова. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

За його словами, для розробки концепції Генерального плану провели понад 120 робітничих сесій, у яких взяли участь понад 800 осіб. Також провели численні опитування серед містян. З урахуванням усіх цих напрацювань були розроблені п'ять пілотних проєктів.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися