У жителів запитали, як відновлювати громаду на Харківщині

Жителі громади можуть надавати свої пропозиції

Жителів Борівської громади запросили долучитися до процесу відновлення громади. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Борівської селищної ради. 

На території громади розпочата робота над розробкою Програми комплексного відновлення територіальної громади. У селищній раді пояснили, що ця робота спрямована на подолання наслідків повномасштабної російської збройної агресії проти України та є основою для планування просторового розвитку нашої громади.

“Сьогодні кожен з вас має можливість не просто висловитись про те, як краще здійснити точкові ремонти та “підлатати” існуючу забудову. Ви можете долучитись до формування бачення нашої громади у майбутньому, виходячи з особливостей нашої місцевості, структури забудови, характеристик бізнесу, нашої культури та історії”, - звернулися до жителів громади у селищній раді.

Пропозиції до Програми прийматимуться протягом 30 календарних днів, починаючи з 20 вересня 2023 року, з наступним розглядом на черговому засіданні робочої групи та оприлюдненням результатів розгляду в офіційних медіа.

Жителі громади можуть подавати пропозиції щодо відновлення громади:

  • в електронному вигляді на електронну адресу відділу економічного розвитку, проєктно-інвестиційної діяльності та благоустрою Борівської селищної ради: [email protected],

  • в паперовому вигляді за адресою: смт Борова, вул. Миру, б. 19, к. 38.

Пропозиції, отримані після встановленого строку, не розглядаються.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, як планують відновлювати та перебудовувати Харків




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися