Харків’янам розповіли, куди скаржитися на рекламу

Якщо харків’яни бачать заборонену законом рекламу, можна подати скаргу.

Мешканці Харкова та області можуть поскаржитися на рекламу тютюнових та алкогольних виробів у Головне управління Держпродспоживслужби в Харківській області, інформують "Коментарі. Харків".

Управління захисту прав споживачів та контролю за регульованими цінами нагадує про вимоги до розміщення реклами тютюнових виробів, електронних сигарет та предметів, пов’язаних з їх вживанням.

У разі виявлення порушення статті 22 Закону України "Про рекламу" щодо  реклами алкогольних напоїв та тютюнових виробів, предметів, пов’язаних з їх вживанням, трав’яних виробів для куріння, електронних сигарет, заправних контейнерів, пристроїв для споживання тютюнових виробів без їх згоряння, знаків для товарів і послуг, інших об'єктів права інтелектуальної власності, під якими випускаються алкогольні напої та тютюнові вироби, предмети, пов’язані з їх вживанням, трав’яні вироби для куріння, електронні сигарети, заправні контейнери, пристрої для споживання тютюнових виробів без їх згоряння споживачі мають право звернутися до Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області за адресою: м. Харків, вул. Сумська, 45, письмово за адресою: пр-т. Науки, 40, м. Харків, 61166, ел. адреса [email protected]. Щоб подати звернення, слід вказати свої дані: прізвище, ім’я та по батькові, адресу, суть питання, фото, що підтверджує порушення, та найменування суб’єкта господарювання разом з його адресою.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові серед біла дня чоловіки виносили пакунки з підприємства (ФОТО)

20 вересня вдень патрульні отримали виклик про підозрілих осіб на вулиці П'ятихатській. Заявник повідомив поліцейським, що невідомі чоловіки щось виносять у пакунках з території підприємства, яке наразі зачинене. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Патрульної поліції Харківської області.

Прибувши за вказаною адресою, патрульні оглянули прилеглу територію. Неподалік місця виклику поліцейські виявили схожого за описом громадянина з об'ємним пакунком. Також невдовзі інспектори виявили і другого громадянина, який при появі поліцейських викинув пакунок у кущі та намагався втекти. Патрульні наздогнали та затримали чоловіка.

Що було у згортках – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися