В Харківському районі можна оформити особливий статус для дитини

Для цього потрібно звернутися до Циркунівської селищної ради

У Циркунах Харківського району можна оформити статус дитини, що постраждала внаслідок бойових дій. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію з сайту Циркунівської селищної ради.

Діти, які проживали, проживають або виїхали з території Циркунівської громади в період з 24 лютого минулого року по 06 травня цього року, мають право на отримання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.

Перелік необхідних документів: 

Висновок оцінки потреб сім’ї у соціальних послугах , підготовлений КУ Центр надання соціальних послуг Циркунівської сільської ради;

- Оновлений витяг з реєстру територіальної громади / Єдиному державному демографічному реєстрі (поновлений витяг, на дату подання заяви);

- Заява за зразком;

- Копія свідоцтва про народження, або інший документ, що посвідчує особу дитини;

- Копія паспорта батьків;

- Копія ідентифікаційного податкового номера (код);

- Документ, що підтверджує повноваження законного представника дитини;

- Довідка про взяття дитини на облік як внутрішньо переміщеної особи (у разі наявності).

У разі відсутності відомостей задекларованого/ зареєстрованого місця проживання, необхідно додатково надати інформацію, довідку зі школи, що дитина навчається / навчалася в ліцеях Циркунівської громади, з медичного закладу інформацію про укладення декларації про те, що дитина перебувала на обліку в Циркунівській або Русько-Тишківській амбулаторії. Акт (за підписом сусідів та вказаними їх паспортними даними) про те, що дитина проживала на території громади під час окупації з 24 лютого минулого року по 6 травня цього року.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про обстріл чотирьох районів Харківської області за минулу добу. Протягом минулої доби ворог з реактивної та ствольної артилерії, мінометів та іншого озброєння обстрілював населені пункти Харківського, Богодухівського, Чугуївського та Куп'янського районів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію з соцмереж начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. У селі Котівка Чугуївського району зазнала поранення та була госпіталізована в стані середньої тяжкості жінка 67 років. У селі Юрченкове Чугуївського району внаслідок ворожого обстрілу з РСЗВ пошкоджено близько 10 приватних житлових будинків, зруйновано господарчі споруди, сталися пожежі. У Вовчанську на Чугуївщині обстрілом пошкоджено два приватні житлові будинки, сталася пожежа. Внаслідок обстрілу околиць Куп’янська на відкритій території горіла суха трава. Триває розмінування. За добу піротехніки ДСНС обстежили більше 3,7 га території та знешкодили 120 вибухонебезпечних предметів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися