У Харківській області блокуватимуть отримання гуманітарної допомоги: що сталося (ФОТО)

У Дергачах невідомі пошкодили дитячий майданчик, винуватцям будуть блокувати отримання гуманітарної допомоги

У Дергачівській міській раді розповіли, що у мікрорайоні Нові Дергачі було засмічено та пошкоджено дитячий майданчик, повідомляють "Коментарі. Харків".

“На фотографіях ви можете побачити стан дитячого майданчика на перетині вулиць Борейської та Трояндової у мікрорайоні Нові Дергачі. 30 червня цей дитячий майданчик було приведено до ладу зусиллями наших комунальників. Не минуло і трьох місяців, як недоброчесні місцеві жителі примудрилися засмітити його банками і пляшками з-під алкогольних напоїв, сигаретними недопалками, упаковками від їжі та іншими відходами життєдіяльності”, - розповіли у міській раді.

Також тутешні “відпочивальники” відламали частину бетонної лавки для відпочинку, пошкодили огорожу, зламали дитячу гойдалку та завдали цьому об’єкту іншої шкоди.

У міській раді зазначили, що вчинок тих, хто це зробив, є повністю аморальним. Такі дії знецінюють роботу комунальників і відбирають право на дозвілля дітей, які гралися на цьому майданчику.

“Звертаємось до усіх небайдужих людей! Якщо ви стали свідками псування комунального майна, повідомляйте до Національної поліції України за номером 102, а також, за можливості, фіксуйте ці факти на фото та відео і повідомляйте на гарячу лінію Дергачівської міської ради: 380678072867, пн-пт – з 8:00 до 16:00, сб – з 8:00 до 16:00”, - звернулися до жителів громади. 

Зі свого боку, у випадку встановлення осіб винуватців, Дергачівська міська рада планує блокувати можливість надання їм будь-якої гуманітарної допомоги.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у четвер та п'ятницю видаватимуть гуманітарну допомогу




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися