Як та де у Харкові міняють теплову магістраль (ФОТО)

У КП “ХТМ” триває ремонтна компанія - підприємство готується до опалювального сезону

У Слобідській філії КП “Харківські теплові мережі” завершується капітальна заміна теплової магістралі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У комунальному підприємстві “ХТМ” розповіли, що трубопровід був введений в експлуатацію в 1986 році, і останнім часом на ньому усунули понад 20 дефектів.

“Труби під проїжджою частиною вже змонтовані. При цьому рух транспорту не перекривали. Магістраль протягували під асфальтом на глибині чотири метри”, - зазначили на підприємстві.

Крім того, на пр. Льва Ландау завершуються будівельні роботи на ділянці магістралі довжиною 180 м діаметром 1000 мм з реконструкцією двох магістральних камер. У “ХТМ” розповіли, магістраль була побудована в 1982 році, вона забезпечує теплом та гарячою водою 280 житлових будинків, 10 шкіл, вісім дитсадків та три лікувальні заклади. Зараз вона вже заповнена теплоносієм.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові завершується підготовка міського господарства до роботи в осінньо-зимовий період

Директор Департаменту з питань забезпечення життєдіяльності міста Іван Кузнєцов розповів, що у місті замінили 168 км із 220 км тепломереж.

Системи постачання теплової енергії та гарячого водопостачання підготовлені в 99% житлових будинків. Зараз тривають роботи з реконструкції трьох котелень на Північній Салтівці, капітального ремонту трьох котлів великої потужності, а також роботи зі встановлення та підключення 14 блочно-модульних котелень та 5 міні-ТЕЦ.

КП "Харківводоканал" відремонтувало обладнання комплексів водопідготовки “Донець” та “Дніпро”. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися