У Харківській області кілька діб не буде газу: подробиці

Газ відключатимуть у зв'язку з проведенням ремонтних робіт

У деяких населених пунктах Харківської області цього тижня тимчасово обмежать газопостачання. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської філії “Газмережі”. 

Обмеження будуть застосовувати 3 та 5 жовтня. “У зв’язку з необхідністю виконання ремонтних робіт Харківським лінійним виробничим управлінням магістральних газопроводів на вихідному газопроводі буде припинено газопостачання побутовим споживачам в с. Першотравневе Південноміської громади”, - розповіли у Харківській філії. Також уточнили, що відключення газу відбудеться 3 жовтня 2023 року о 09:00, а відновлення газопостачання планується розпочати 4 жовтня 2023 року з 09:00

Також у зв’язку з проведенням ремонтних робіт на газопроводі низького тиску по в с. Рай-Оленівка буде припинено газопостачання 153 побутовим споживачам.

Відключення газу відбудеться 5 жовтня 2023 року о 09:00, а відновлення газопостачання планується розпочати 6 жовтня.2023 року з 09:00.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що харків’янам вкрай необхідно вчасно з 1 по 5 жовтня передати показання лічильника газу

У компанії зазначили, що це важливо під час формування індивідуального обсягу споживання "блакитного палива" за "газовий рік" споживача і розрахунку за послуги розподілу на наступний календарний. “Ми розуміємо, що внаслідок бойових дій на Харківщині чимало містян були змушені покинути свої домівки. Але передавати щомісяця необхідно навіть "нульові", незмінні показники, якщо ви не користувалися газом”, - уточнили у міській філії.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися