В роботі харківського громадського транспорту відбудуться зміни: що відомо

У Харкові проводитимуть ремонтні роботи на трамвайній колії

У Харкові у вівторок, 3 жовтня, трамваї №16 та 16-А тимчасово змінять шлях прямування. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У міській раді пояснили, що буде припинений рух трамваїв на в'їзді Семиградському, вул. Віринській, вул. Мойсеївській, на ділянці від вул. Академіка Павлова до вул. Шевченка, та вул. Шевченка, на ділянці від вул. Матюшенка до розворотного кола “Журавлівський гідропарк”. Обмеження діятимуть 3 жовтня з 9:30 до 13:00.

Як повідомили в Департаменті інфраструктури, це пов'язано з ремонтом трамвайної колії.

У визначений час трамваї №16 та 16-А курсуватимуть наступним чином: розворотне коло “Салтівське” - пр. Тракторобудівників - вул. Героїв Праці - вул. Шевченка - розворотне коло “Журавлівський гідропарк”.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у патрульній поліції Харківської області розповіли, як минули вихідні для харківських патрульних.

За минулі вихідні патрульні опрацювали 610 викликів, виявили 48 водіїв з ознаками сп'яніння, виявили 13 осіб, які мали, ймовірно, наркотичні речовини, склали 417 постанов, з яких 383 за порушення ПДР. Також інспектори притягнули до відповідальності 25 пішоходів за порушення ними ПДР.

“У разі виявлення правопорушення або злочину обов'язково повідомляйте до поліції за номером 102”, - наголосили у поліції.

До того ж з 1 жовтня до 1 травня на всіх механічних транспортних засобах поза населеними пунктами повинні бути ввімкнені денні ходові вогні, а в разі їхньої відсутності в конструкції транспортного засобу — ближнє світло фар.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися